top of page

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ανακαλύψτε την Εμπειρία μας

Προσηλωμένοι στην Αριστεία

Στην Promas Α.Ε., καταλαβαίνουμε ότι η κατασκευή έργου είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Από το 1998, βοηθούμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να μεγιστοποιούν τα οφέλη τους από την αποτελεσματική διαχείριση των συμβάσεών τους, την επιτυχημένη επιδίωξη των απαιτήσών τους και τη διευθέτηση των διαφορών τους από την εκτέλεση των έργων. Η πολυετής πείρα μας, μας έχει διδάξει να κάνουμε πάντα την επιτυχία της επιχείρησής σας προτεραιότητά μας. Η ικανότητά μας να δραστηριοποιούμαστε σε διάφορα είδη έργων, συμβάσεων και διαδικασιών επίλυσης διαφορών σε πολλές χώρες, μας βοηθά να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών μας.

Καλέστε μας σήμερα για να κανονίσετε την πρώτη σας συνάντηση.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Η Αποστολή μας

Να παρέχουμε στους πελάτες μας προηγμένες και αποτελεσματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το Όραμά μας

Να ακολουθήσουμε μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία με μακρόχρονη προοπτική και να καθιερωθούμε μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο μας, αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των λύσεων και των υπηρεσιών μας

Οι Αρχές μας

 • δέσμευση στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών με υπεύθυνο και επαγγελματικό τρόπο

 • ακεραιότητα και αξιοπιστία στις επιχειρηματικές μας σχέσεις

 • σεβασμός των πελατών και των εργαζομένων μας

 • ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης για τους ανθρώπους μας

 • ασφαλείς συνθήκες εργασίας και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

Η Στρατηγική Ανάπτυξής μας

 • δυναμική ανταπόκριση στο ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον

 • γρήγορη υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ιδεών

 • ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες

 • στελέχωση με άρτια εκπαιδευμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Έχουμε προσφέρει με επιτυχία συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας σε έργα με αξία συμβάσεων άνω των 4,5 δισ. ευρώ σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς και χώρες. Η πολύπλευρη εμπειρία μας σε διάφορους τύπους συμβάσεων, μηχανισμούς επίλυσης διαφορών και μεθόδους παράδοσης έργων, μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας πρακτικές λύσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

DSC_9227.jpg

ΤΟΜΕΙΣ

Εμπειρία σε διαφόρων ειδών έργα και επιχειρηματικούς κλάδους

Έχουμε παράσχει με επιτυχία συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

 • Υποδομές (αυτοκινητόδρομοι και συντήρηση αυτοκινητοδρόμων, γέφυρες, σήραγγες, μετρό, σιδηρόδρομοι, εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και λιμενικά έργα)

 • Ενέργεια (σταθμοί παραγωγής ενέργειας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - αιολική ενέργεια στη ξηρά)

 • Οικοδομικά (ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, Ολυμπιακά έργα, κατοικίες)

 • Εξόρυξη (μεταλλεία χρυσού, χαλκού - επιφανειακά και υπόγεια μεταλλεία).

image4833.png

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

Διεθνής εμπειρία

Έχουμε προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στα έργα των πελατών μας στις ακόλουθες περιοχές: Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία, Βουλγαρία), Μέση Ανατολή Βόρεια Αφρική (Κουβέιτ, Κατάρ, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κένυα) και Βόρεια Αμερική (Μεξικό).

The Contract

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Η εμπειρία σε διάφορους τύπους συμβάσεων

Οι σύμβουλοί μας έχουν παράσχει με επιτυχία υπηρεσίες διαχείρισης συμβολαίων σε διάφορους τυποποιημένους τύπους συμβάσεων (συμβάσεις FIDIC, συμβάσεις MDB της Παγκόσμιας Τράπεζας κ.λπ.) καθώς και σε κατά παραγγελία (επί μέτρω) συμβάσεις. Έχουμε την εμπειρία και την εις βάθος γνώση για την ανάλυση των συμβάσεων, τον εντοπισμό των κινδύνων και την προστασία των δικαιωμάτων των πελατών μας βάσει των συμβάσεων και της νομοθεσίας που διέπει την εκτέλεσή τους.

Gavel

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη

Είμαστε πεπειραμένοι σε κάθε φάση διαδικασιών επίλυσης διαφορών σε πολλαπλά στάδια με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων, αποφεύγοντας το περιττό κόστος και επιτυγχάνοντας την έγκαιρη επίλυση των διαφορών. Έχουμε εμπειρία στην προετοιμασία και στην υπεράσπιση λεπτομερών απαιτήσεων, στις διαπραγματεύσεις για επίλυση με φιλικό διακανονισμό με Ανεξάρτητους Μηχανικούς και Εργοδότες, στην επίλυση μέσω συμβούλιων επίλυσης διαφορών (μονομελών ή τριμελών - DAB) μέσω διαιτησίας (με δικαστήρια ενός ή τριών μελών σε διεθνείς και εγχώριες διαιτησίες) αλλα και στη δικαστική επίλυση διαφορών. Έχουμε συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλές διεθνείς διαιτησίες (ICC), εσωτερικές διαιτησίες, σε διαδικασίες επίλυσης διαφορών ενώπιον συμβουλίων επίλυσης διαφορών (DAB) και σε φιλικούς διακανονισμούς.

bottom of page